Výživové hodnoty
Tabuľka výživových hodnôt: 100 g | 30 g
Energia: 1621 kJ | 486 kJ
Energia: 385 kcal | 116 kcal
Tuky: 8,8 g | 2,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,1 g | 0,6 g
Sacharidy: <0,5 g | <0,5 g
z toho cukry: <0,5 g | <0,5 g
Vláknina: 11,0 g | 3,3 g
Proteíny: 71 g | 21 g
Soľ: 2,8 g | 0,84 g
Nové zloženie
Pracovali sme na novej verzii nášho vegánskeho proteínu s príchuťou čokolády a lieskových orieškov, pričom sme zlepšili jeho štruktúru, aby bol jemnejší a menej hustý.
Tradičné balenie 900 g sme zmenšili na 450 g, teda 15 dávok, aby tento rastlinný proteín mohlo vyskúšať viac športovcov.
Kakao v prášku v tomto výrobku nesie označenie Fairtrade.
Kakao s označením fairtrade
Kakao použité v tomto produkte je pestované a predávané podľa štandardov označenia Fairtrade/Max Havelaar, čo zabezpečuje pre pestovateľov spravodlivé podmienky, zlepšuje životné podmienky ich komunít a zároveň chráni životné prostredie.
Kakao v tomto produkte sa z technických dôvodov môže miešať s necertifikovaným kakaom, ale celkový objem zaručuje pestovateľov vyhovujúcich podmienkam Fairtrade/Max Havelaar (hmotnostná bilancia)
Málo ingrediencií
Zmes hrachových a ryžových proteínov. Používame nízkotučný kakaový prášok, prírodné arómy namiesto syntetických.
Produkt obsahuje STÉVIU, intenzívne sladidlo vyrobené z prírodných surovín (listy stévie).Výťažok Stevie Rebaudiana, rastliny pochádzajúcej z Južnej Ameriky, ktorej listy obsahujú sladiace molekuly, a výber zmesi cereálií ModCarb® zaisťuje krémovosť.
Kvalita a certifikáty
Náš VEGAN PROTEÍN je vyrobený vo Francúzsku. Práškový proteín nepochádza z Francúzska.
Výrobný závod má certifikáciu IFS Food.
Výroba produktov v súlade s normami správnej výrobnej praxe a podľa princípov a metód HACCP.
Norma ISO 26 000.
Fyzikálno-chemické, senzorické, mikrobiologické a toxikologické kontroly hotových produktov:
Vegánsky proteín a srvátkový proteín
Prejsť z mliečneho srvátkového proteínu na proteín rastlinného pôvodu sa môže najprv javiť ako výzva.
Vegánsky proteín má hustejšiu, múčnejšiu štruktúru ako srvátkový proteín. Je to kvôli rastlinnému pôvodu proteínu.
Porovnávať srvátkový proteín s vegánskym proteínom preto nie je jednoduché.
Napríklad sójový steak sa bude ťažko porovnávať s hovädzím steakom na základe textúry a chuti.
Kedy konzumovať vegánsky proteín?
Konzumujte 1 šejker 30 minút po športovej aktivite.
Odporúčame vám šejker vyčistiť ihneď po konzumácii.
Dávku (1 šejker) vegánskeho proteínu môžete rovnako použiť ako doplnok stravy počas raňajok alebo pred tréningom.
Ako pripraviť vegánsky proteín?
Zmiešajte 300 ml vody s dvomi lyžicami VEGÁNSKEHO PROTEÍNU (teda 30 g) v šejkri so sitkom.
Množstvo vody môžete meniť podľa chuti.
Miešajte po dobu 30 sekúnd a nápoj je hotový.
Aby ste získali krémovejší nápoj, môžete VEGÁNSKY PROTEÍN zmiešať so 300 ml rastlinného alebo živočíšneho mlieka podľa chuti.
Po fyzickej námahe konzumujte do 1 hodiny.
ODPORÚČANIA K POUŽÍVANIU
Kontraindikáciou pri tomto produkte je obličková a pečeňová nedostatočnosť, je nevhodný pre tehotné ženy a osoby mladšie ako 14 rokov.
Uchovávajte mimo dosahu detí.
Dodržujte pitný režim.
Popri fyzickej aktivite je dôležité dodržiavať pestrú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl.
V prípade dlhodobého užívania (viac ako 2 mesiace) sa obráťte na svojho lekára alebo dietológa.