Ako si pripraviť tento sušený pokrm?
Otvorte vrecúško a držte okraje na obidvoch stranách tak, aby sa dotýkali. Naplňte vodou až po úroveň 5 (250 ml). Premiešajte. Uzavrite vrecko. Počkajte 9 minút, premiešajte príborom a konzumujte.
Na studeno počkajte 30 až 45 minút.
Množstvo vody sa môže prispôsobiť podľa preferencií. Šéfkuchárom ste vy!
Lyofilizácia a dehydratácia?
Tieto dva postupy sú inšpirované prírodou. Ich prostredníctvom sa odstráni voda obsiahnutá v potravinách, aby sa dali dlhšie uchovať, sušením chladom alebo teplom.
Lyofilizáciou sa odstraňuje voda obsiahnutá v potravine tak, že sa prevedie z pevného skupenstva (zmrazenie) do plynného skupenstva.
Dehydratácia spočíva v sušení potravín pri vysokej teplote. Voda obsiahnutá v potravinách sa vyparí.
Ako sa tieto pokrmy pripravujú?
Naša značka Forclaz vám chce ponúkať stále viac a viac 100 % lyofilizovaných výrobkov.
Lyofilizácia sušením za studena skutočne umožňuje lepšie uchovanie nutričných a chuťových vlastností potravín a eliminuje používanie konzervačných látok a prísad.
Umožňuje nám tiež variť jedlá, ktoré chutia takmer ako doma.
Pri suchých potravinách (ryža, cestoviny, krupica atď.), ktoré už možno dlhodobo skladovať, nie je sušenie mrazom potrebné.
Ďalšie vlastnosti vašej krupice so zeleninou
Receptúra a objem vhodný na fyzické aktivity vo voľnej prírode.
Ingrediencie z biologického poľnohospodárstva.
Krajina pôvodu Poľsko.
Hmotnosť a rozmery
Hmotnosť po zaliatí: 350 gramov. Suchá hmotnosť: 100 gramov
Hmotnosť vrecka: 12 g
Rozmery vrecka: 17,5 × 18,5 × 6,0 cm.
Celková hmotnosť: 112 gramov s vrecúškom.
Balené v ochrannej atmosfére. Po otvorení všetko skonzumujte.
Potraviny neostanú čerstvé neobmedzene. Časom sa ich kvalita zhoršuje a kazia sa. Aby sme spomalili toto kazenie a zachovali čerstvosť našich jedál tak dlho, ako sa dá, pridávame do balenia potravinársky plyn (dusík E941) pred zatavením obalu. Dusík je inertný (nereaguje) a je bez zápachu. Chráni potraviny pred oxidáciou tým, že likviduje čiastočky vlhkosti.