CAPERLAN
Kód
961244
4074097
Návnada Gooster Special kapor 4,75 kg
15,00 €
Jednotková cena
3.16/Kg
Dostupnosť v predajni
Dostupnosť v predajni
Táto návnada bola vyvinutá pre rybárov na lov kapra na plávanú.
VÝHODY
Lákavosť
Návnada obsahuje ľan, konope, proso, repku.Lepivosť
Málo lepkavé krmivo s rýchlym účinkom na dne.Jednoduché použitie
Ľahká príprava zmiešaním 2 dielov krmiva a 1 dielu vody.Priemer
Hrubozrnná návnada na prilákanie kaprov na lovné miesto.TECHNICKÝ POPIS
Pokyny na prípravu
Tím Caperlan odporúča použiť 2 diely krmiva na 1 diel vody.
Namočenie krmiva je optimálne robiť na dvakrát.
Najprv nalejte 3/4 objemu potrebnej vody a energicky pritom miešajte rukou v okrúhlom vedre, aby častice krmiva nasiakli vodou.
Potom nechajte krmivo 15 minút odstáť, potom prilejte zvyšok vody, aby ste dosiahli namočenie vhodné na vytváranie guliek.
Namočenie krmiva je optimálne robiť na dvakrát.
Najprv nalejte 3/4 objemu potrebnej vody a energicky pritom miešajte rukou v okrúhlom vedre, aby častice krmiva nasiakli vodou.
Potom nechajte krmivo 15 minút odstáť, potom prilejte zvyšok vody, aby ste dosiahli namočenie vhodné na vytváranie guliek.
Zloženie
Strúhanka, kukuričné pokrutiny, kukurica, mix semien (ľan (10%), konope (4%), červené proso (2%), žlté proso (2%), repka(2%)).
Obsah analytických zložiek
Bielkoviny 9 %. Tuky 6,9 %. Minerály 4,7 %. Vláknina 3,2 %. Sodík 0,3 %.
Zákonné označenie
Doplnková potrava určená pre kaprovité ryby.
Identifikačné číslo
484 324 934 000 21
Hmotnosť
4,75 kg.
Dostupné aj v 1 kg balení.
Dostupné aj v 1 kg balení.
Tipy na skladovanie a údržbu
Tipy na skladovanie
Systém Clip’&’Cut Caperlan umožňuje správne otvoriť a zatvoriť vrecko, aby sa návnada nevysypávala, pričom sa ľahšie prenáša a skladuje. <br />
Uchovávajte návnadu v suchu.
Obmedzenia používania
Výrobok nie je určený na konzumáciu ľuďmi.
TESTOVANIE A ZÁRUKA
Otestujte produkt
Návnadu testovalo niekoľko rokov veľmi veľa rybárov.
Záruka na diely
Dátum spotreby je uvedený na zadnej strane obalu, aby ste sa mohli uistiť o čerstvosti zložiek.